Кожа Уникатен Медитерански Природен Морски Сунѓер Во Кутија За Подароци-Неизбелен Саќе, Силен, Издржлив- Хипоалергичен-Деца И Возрасни-Бања, Пилинг, Чистење, Милен?
  • Неодамнешно

Кожа Уникатен Медитерански Природен Морски Сунѓер Во Кутија За Подароци-Неизбелен Саќе, Силен, Издржлив- Хипоалергичен-Деца И Возрасни-Бања,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? МАСИРАЈТЕ, ОПУШТЕТЕ СЕ И ЕКСФОЛИРАЈТЕ ВО КАДА ИЛИ ТУШ Едноставно нанесете го омилениот сапун на сунѓер и нежно тријте го телото со кружни движења за да ги опуштите мускулите и нежно ексфолирајте ги мртвите клетки на кожата. Ова ќе ги исчисти порите и ќе открие свежа кожа со сјаен изглед. Сунѓерот ќе ви направи изненадувачки додаток рутина за време на капење. ? 100% ПРИРОДЕН И ОРГАНСКИ КАФЕАВ МОРСКИ СУНЃЕР, СО КАБЕЛ ЗА ВИСИ. Бидејќи не е изветвено жолто, сунѓерот го задржува целото ниво на јачина. За разлика од синтетичкиот сунѓер, не се користат хемикалии, што овозможува да трае многу години без распаѓање. Нашите сунѓери се биоразградливи и обновливи, што ги прави еколошки и природно одржливи. Сите наши големини на сунѓер имаат мек кабел за закачување за сушење. ● СУПЕР МЕК, ХИПОАЛЕРГИЧЕН, СЕ ПРОШИРУВА 10%. Сунѓерот ќе се прошири за 10% кога ќе се натопи, ќе ја задржи водата без да капе и ќе создаде богата пена за луксузно искуство. Употребата вклучува пилинг, масажа, капење, туширање, уметнички дела и чистење. Оние кои редовно се бричат ќе откријат дека пилингот со сунѓер претходно ќе даде далеку поблиску бричење бидејќи растечките влакна ги зема бричот. ? ПОГОДЕН ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА, ДЕЦА И ВОЗРАСНИ. Бидејќи е најдобар од сите сунѓери, сунѓерот од саќе се чувствува луксузно на кожата. Тоа ќе ги охрабри децата уште повеќе да уживаат во капењето и ќе ги наведе помладите проактивно да научат сами да се мијат, без да ги иритираат оние со чувствителна кожа. ? ОВЕНОТ ДОАЃА ВО ПРИРОДНА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ КОЈА Е 100% БИО-БАЗИРАНА. Ова значи дека кутијата е биоразградлива, може да се рециклира и компостира. Оние кои го добиваат сунѓерот како подарок сигурно ќе бидат импресионирани од еколошките ингеренции на оваа ставка! Едноставно ставете го пакувањето во вашата сува корпа за рециклирање за да ја фрлите. Премиум Неизбелен Саќе Природен Морски Сунѓер свежо набран од Егејското Море на грчкиот остров Калимнос. Длабоките и ладни води им даваат на нашите сунѓери голема сила и густина. Кажете им збогум на сунѓерите што се распаѓаат по неколку намени! Нашите сунѓери доаѓаат со доживотна гаранција за производот. Заедно со нашите упатства за грижа, можете да уживате во користењето на вашиот сунѓер уште многу години.