Здрав Летен Фустан Машки Подвижни Подлошки За Потење Под Пазувите Пот Пазуви Влошки За Пот Брзо Суви Подлоги За Пазувите Апсорбираат Пот За Жени Мажи Мажи Лепење П?
  • Неодамнешно

Здрав Летен Фустан Машки Подвижни Подлошки За Потење Под Пазувите Пот Пазуви Влошки За Пот Брзо Суви Подлоги За Пазувите Апсорбираат

DEN 119.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Да се поздравиме со дамките од пот на пазувите Влошките за пот на пазувите, исто така како што нашите влошки за потење на пазувите, ќе го апсорбираат целото потење на пазувите и ќе ги спречат тие несакани дамки од пот, истовремено помагајќи да се намалат времињата за чистење на облеката на патот. Големина : 38, 00Х11, 00Х1, 00см/14, 93Х4, 32Х0, 39инч. Влошките за пот може да се користат сами или да се комбинираат со други дезодоранси против пот и антиперспиранти за да помогнат во борбата против хиперхидрозата и прекумерното потење. Памучни Влошки За Потење Под Пазувите. Карактеристики-Боја : Тен-Големина : 38,00Х11, 00Х1, 00см/14, 93Х4, 32Х0, 39инч.- Материјал : памучен пакет, Вклучувајќи 1 X влошки За Пот Под Пазувите.