Тетоважа Пракса Комплет-Тетоважа Рака Ѕиркаат Пенкало Комплет Тетоважа ИГЛА САМОСТОЈНА Тетоважа Рака Ѕиркаат Пенкало Пракса Кожата Завој Тетоважа Комплет Рака Ѕ?
  • Неодамнешно

Тетоважа Пракса Комплет-Тетоважа Рака Ѕиркаат Пенкало Комплет Тетоважа ИГЛА САМОСТОЈНА Тетоважа Рака Ѕиркаат Пенкало Пракса Кожата Завој

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ : совршениот комплет ЗА ТЕТОВИРАЊЕ САМ содржи некои најчесто користени алатки за тетовирање Како што се игли за тетовирање, вежбајте кожа, рачни пенкала за тетовирање и средства за поправка на тетоважи. Комплетните додатоци и комплетите за вежбање можат да ги задоволат вашите различни потреби за вежбање тетоважи. ДИЗАЈНИРАН за ВЕЖБАЊЕ ТЕТОВАЖИ : комплетот за тетовирање со рака е специјално дизајниран за вежбање тетоважи. Традиционалното пенкало за тетовирање може да се користи за обука за тетовирање за да стане квалификуван уметник за тетовирање. Во споредба со електричните машини за тетовирање, рачните пенкала за тетовирање очигледно се посоодветни за почетниците уметници за тетовирање да практикуваат тетовирање. ПЕНКАЛО ЗА РАЧНО ЅИРКАЊЕ СО ТЕТОВАЖА : дизајнот на бравата на бравата на рачното пенкало за тетовирање не е лесен за летање со иглата. Тоа може безбедно да се поврзе со иглата за тетоважа. Безбеден е и едноставен за употреба. Еластичен завој е завиткан околу стисокот на пенкалото, што го прави поудобно за употреба на уметникот за тетовирање. Направете тетоважи поудобно и побезбедно. КОМПЛЕТНИ ДОДАТОЦИ : силиконска тетоважа вежбајте кожа, еднократно, двострани дизајни за тетоважи, погодни за почетници да вежбаат тетоважи. Средството за поправка на тетоважи се користи за одржување на влажноста на кожата по тетовирањето, спречување на красти, забрзување на поправката на кожата и правење на ефектот потраен. ТЕТОВАЖА САМ : овој КОМПЛЕТ за тетовирање со рака може да им обезбеди на уметниците од кое било ниво на вештина се што им е потребно за да можат безбедно, чисто и правилно да лепат и да направат неверојатни тетоважи. Погоден за почетници за вежбање тетоважи. Спецификација : Тип На Ставка : Самостојно Тетоважа Снабдување Тетоважа Рака Ѕиркаат Пенкало : Прибл.

Item Type:
DIY Tattoo Supply
Tattoo Hand Poke Pen:
Approx. 12.8cm / 5.04in; 
Bandage:
Approx. 5cm / 1.97in x 1.8m / 5.9ft
Practice Skin:
Approx. 26 x 14.5cm / 10.2 x 5.7in
Pigment Cup M:
Approx. 1.2cm / 0.47in x 1cm / 0.39in (Diameter x Height)
Tattoo Repair Agent:
10 g / 0.4 oz(approx.)
Pigment Color Wheel Diameter:
Approx. 14cm / 5.51in
Tattoo Hand Poke Pen Material:
Plastic 
Bandage Material:
Non-Woven Fabric Practice Skin Material
Tattoo Grommet Material:
Silicone 
Pigment Cup M Material:
Plastic
Tattoo Repair Agent:
Prevents scab, good color lasting effect
Pigment Color Wheel Material:
Paper 
Tattoo Needle:
Food Grade Stainless Steel 
Suitable for tattoo artists, tattoo beginners:
Package List:
1 x Tattoo Hand Poke Pen1 x Roll of Self-Adhesive Elastic Bandage :
1 x Skin Color Tattoo Practice Skin:
10 x Tattoo Grommet (Random Color):
10 x Pigment Cup M :
1 x Pigment Color Wheel :
2 x Bag of Tattoo Repair Agent:
5 x 1RL Tattoo Needle :
5 x 3RL Tattoo Needle  :
5 x 5RL Tattoo Needle :
5 x 7RL Tattoo Needle :
5 x 9RL Tattoo Needle  :