JCBiz 100pcs 8mm црвен сјај за риболов вода водач, лажица пластична мамка што одговара на риболов материјали за риболов линија за риболов
  • Неодамнешно

JCBiz 100pcs 8mm црвен сјај за риболов вода водач, лажица пластична мамка што одговара на риболов материјали за риболов линија за риболов

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тој е многу погоден за правење риболов или риболов со мамка Дијаметар : 8мм. Погоден е за лажици за дупчење со длабоки води, местење и риболов мамка, потоци, базени, езера и реки. Не постои бур околу дупката, што може непречено да помине низ жицата или кабелот, да ја намали отпорот и да ја заштити главата и понтонот на риболов. Зелената светлина се испушта во темница за брзо да се стимулира рибата да ја забележи мамката на јадицата и да ја зголеми привлечноста на мамката за време на ноќниот риболов или риболов со длабоки води. Тој е многу погоден за правење риболов или риболов со мамка. Дијаметар : 8мм. Погоден е за лажици за дупчење со длабоки води, местење и риболов мамка, потоци, базени, езера и реки. Не постои бур околу дупката, што може непречено да помине низ жицата или кабелот, да ја намали отпорот и да ја заштити главата и понтонот на риболов. Зелената светлина се испушта во темница за брзо да се стимулира рибата да ја забележи мамката на јадицата и да ја зголеми привлечноста на мамката за време на ноќниот риболов или риболов со длабоки води.

Type:
Fishing Line Bead
Diameter:
8mm
Material:
Plastic
Color:
Red
Package includes:
100 x Fishing Line Bead
It is suitable for deep-water drilling rigs, rigging and fishing bait, streams, pools, lakes and rivers.:
There is no burr around the hole, which can pass through the wire or cable smoothly, reduce the resistance and protect the fishing rod head and pontoon.:
Green light is emitted in the dark to quickly stimulate the fish to notice the bait on the hook and increase the attraction of the bait during night fishing or deep-water fishing. :