Китечјд Ножици За Нокти За Нокти За Нокти За Миленичиња, Ножици За Сечење Прсти За Миленичиња Од Нерѓосувачки Челик, Алатка За Чешлање За Кученце Маче Маче Зајаче З?
  • Неодамнешно

Китечјд Ножици За Нокти За Нокти За Нокти За Миленичиња, Ножици За Сечење Прсти За Миленичиња Од Нерѓосувачки Челик, Алатка За Чешлање

DEN 1188.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рачката за сечење нокти е изработена од материјал, кој не се лизга и помек Ажурираната рачка ја прави машината за нокти полесна и полесна за ракување. Совршен за мазна завршница по сечењето.За најдобри резултати, препорачуваме да ги исечете ноктите на кучињата после капење. Безбеден И удобен-Ergономски дизајн, помага да се намалат повредите. Препорачано Од Сопственик На Миленичиња, Ветеринари, Тренери за Животни и Чувари ширум светот. Машинките за нокти за нокти за миленичиња и датотеката за нокти се мали по големина, што го олеснува носењето во кој било џеб, торба или чанта и нема да зазема многу простор. Нашиот тример за нокти е изработен од издржлива глава од нерѓосувачки челик.Сечилото за безбедносно запирање во голема мера го намалува ризикот од премногу длабоко сечење на ноктите.