Џијкми Симпатична Хамбургер Помфрит кревети за мачки За Мачки Во Затворен Простор, Пештера За Мачки Со Мека Отстранлива Перница За Перница Што Може Да Се Пере, Мал ?
  • Неодамнешно

Џијкми Симпатична Хамбургер Помфрит кревети за мачки За Мачки Во Затворен Простор, Пештера За Мачки Со Мека Отстранлива Перница За Перница

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Форма на плескавица, ветроупорна и топла, погодна за зимска употреба, давајќи им на мачките чувство на сигурност Во форма на парче леб, горниот и долниот дел од гнездото може да се одделат за мачката да ги користи одделно. Обликот на лебот од сендвич, горниот и долниот дел од гнездото може да се одделат одделно, а потоа да се наредат заедно, двојно меки, поудобни за лежење на мачките. €®ЗАБАВЕН ДИЗАЈН●симпатичен хамбургер помфрит дизајн на кревет за мачки додава повеќе забава за вашите крзнени пријатели кои спијат. Цврстата рамка е ултра издржлива и лесно ја задржува својата оригинална форма без деформација. Quer super MEFT SEENTING_ креветите за мачки за мачки во затворен простор се изработени од меки кадифени ткаенини. Во комбинација со премиум пп памучно полнење, ја зголемува целокупната удобност на креветот за мачки, меките кревети за мачки се задолжителни за секој сопственик на мачка. Quistion elastical pp памук, перницата што може да се отстрани го олеснува чистењето.