ЈЛДНЦ 36,6 инчи/93 см Кула За Мачки, Дрвја За Активност На Мачки На Повеќе Нивоа Со Столпчиња За Гребење Покриени Со Сисал Дрво За Мачки И Кули Мебел За Кондоминиуми За ?
  • Неодамнешно

ЈЛДНЦ 36,6 инчи/93 см Кула За Мачки, Дрвја За Активност На Мачки На Повеќе Нивоа Со Столпчиња За Гребење Покриени Со Сисал Дрво За Мачки И Кули

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетни Материјали : кулата за мачки е составена од кадифен материјал со добар квалитетЗавиткано со природно сисално јаже за да се овозможи гребење на ноктите. ЦЕНТАР ЗА ПОВЕЌЕ АКТИВНОСТИ : доаѓа со платформи обезбедете многу забава за качување нагоре и надолу за различна висина што ги задоволува нивните секојдневни вежби. МЕКА И УДОБНОСТ : Меката кадифена обвивка може да издржи гребење на шепите и да им овозможи на вашите мачки да заспијат длабоко додека уживаат во луксуз. Безбедно и Безбедно : долната основа е засилена што ја обезбедува нејзината стабилност на целото дрво на мачки.мачките можат лесно и безбедно да скокаат на или надвор од ова мачкино дрво. Безгрижно склопување : многу е лесно да се состави, ќе бидат потребни околу 10-15 минути за да се соберат додека ги следите упатствата за инсталација. Име : Рамка За качување Мачки : композитно дрво, сисал, кашмиренет тежина : 8,2 килограми : 930мм/36,61 инчи големина на пакување : 570ммх210ммх500ммекстравагантна Рекреација и Одмор за Вашите Сакани Мачиња !Карактеристики : Избрано Природно Јаже Сисал Јаже е многу еластично доволно силно за да издржи постојани гребнатини.