Прозорец За Мачки За Мачки Во Затворен Простор, Хамак За Мачки За Прозорец со 4 Цврсти Вшмукувачки Чаши Преклопен Кревет За Мачки И Два Заменливи Капаци, Кои Можат Д?
  • Неодамнешно

Прозорец За Мачки За Мачки Во Затворен Простор, Хамак За Мачки За Прозорец со 4 Цврсти Вшмукувачки Чаши Преклопен Кревет За Мачки И

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Потопете ги вшмукувачките чаши во топла вода 3 минути за да ги омекнете Избришете го прозорецот со влажни марамчиња. Исушете ги вшмукувачките чаши на малку влажни. Цврсто притиснете за да го исцедите воздухот. ●Цврст и Издржлив ● нашиот костур за прозорци за мачки има димензии 20,5 х 11,5 и и овозможува на вашата мачка слободно да игра. Хамакот на прозорецот на мачката има 4 спирални чаши за вшмукување со цврсто стакло за поддршка на мачки со тежина до 40 килограми. ●Преклоплива Хамак За Мачки Во Споредба со обичното седиште за прозорец за мачки, нашиот костур за прозорци за мачки може да се преклопи за да заштеди простор кога треба да ги користите завесите и не зазема вреден простор во вашиот дом. ●Со 2 Капаци За Замена ● секој кревет на прозорецот за мачки со два капаци, еден капак погоден за пролет и лето и друг погоден за aut и зима, така што можете да го менувате капакот во секое време додека се менуваат годишните времиња.