Тримери За Нокти За Мачки лирикалифе, Остар Нож За Бричење, Тркалезна Глава и Аголна Машинка За Нокти За Миленичиња За Да Избегнете Повреда На Домашно Милениче, Про?
  • Неодамнешно

Тримери За Нокти За Мачки лирикалифе, Остар Нож За Бричење, Тркалезна Глава и Аголна Машинка За Нокти За Миленичиња За Да Избегнете

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗБЕДНО МЕК ЗАФАТ : handономски дизајнираните гумени рачки што не се лизгаат се силни, лесни и удобни. ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ : Исечете сами со оваа професионална машинка за нокти за мали миленичиња, нема потреба од одете во клиниката за ветеринар/миленичиња за да ги исечете ноктите за миленичиња и зачувајте го мебелот (и членот на семејството) од гребнатини;. 100% ЗАДОВОЛСТВО : ние обезбедуваме целосна наплата и секој проблем по добивањето на производот. Миленичето е нашиот најдобар пријател. Ние разбираме нервозни тоа би можело да биде да се намали миленичиња ноктите, што не мотивира да ви донесе безбедно, силни и лесни парчиња. Лирикалифе Мисија : Врвен Производ По Разумна Цена!Материјал : Нерѓосувачки челик, пластика и гума : 5,1(Л)*2,8(В)*0,7(Ч) Инчна Нето Тежина : 0,04 фунти професионалната машинка за нокти за мали миленичиња е погодна, но моќна. Остриот полукружен нож треба да обезбеди чист пресек, тркалезната и аголната глава обезбедуваат подобар поглед додека се сече со што се избегнуваат повреди, handономската рачка што не се лизга обезбедува подобро држење за да се обезбеди леснотија на користење. Зошто да се намали?1. Гребење член на семејството; 2. Оштетување на мебелот; 3. Одење болка и деформација предизвикана од долги нокти.Кога да се намали?Повеќето мачки и мали кучиња бараат редовни украси за нокти на секои 2 недели.