Неочи Полици За Складирање На Бања, Рамки За Складирање На Мијалник За Подот За Тоалет, 2-Слојна Полица За Перење,Решетка За Складирање На Бања Балкон За Складирање ?
  • Неодамнешно

Неочи Полици За Складирање На Бања, Рамки За Складирање На Мијалник За Подот За Тоалет, 2-Слојна Полица За Перење,Решетка За Складирање

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштеда На Простор Во бањата : Тоа е Совршен Мебел за Украсување На Вашата Бања и Заштеда на ПросторОваа Единица За Полици Ја Користи Потрошената Површина за Складирање над Машината за Перење И Тоалетот. Оптоварување-Зрак Мултифункционален : 2-Слој Дизајн, Кој Секој Може Да Се Одржи до 10 Kg.So Имате Многу Простор за Организирање На Потребните Предмети,Како Крпи и Многу Повеќе. Материјал : Производот Е Изработен од Челична Цевка и Табла Од Мдф.Благодарение на Густата Квадратна Цевка,Полицата Не Е Лесна за Тресење.Дебелиот Одбор Е И Лесен За Чистење. Уникатен Дизајн : Можете Да Изберете Соодветна Боја според Стилот На Бања,што Не Само што Ви Дава Дополнителен Простор за Складирање, туку И Ја Прави Вашата Бања Да Изгледа Почиста и Уредна. Безбедна Заштита Издржлив Материјал : Изработен Од Висококвалитетен И Цврст Дебел Метален Челик Со Мат Surface.It Цврст, Издржлив, Отпорен на ' рѓа и Лесен за Чистење. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага.