Б Фсобеијалео Складирање Отоманска Коцка, Ленена Мала Масичка За Кафе, Седиште За Столче За Потпирање На Стапалата, Играчки За Преклопување На Градите За Деца Свет?
  • Неодамнешно

Б Фсобеијалео Складирање Отоманска Коцка, Ленена Мала Масичка За Кафе, Седиште За Столче За Потпирање На Стапалата, Играчки За Преклопување

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИМЕНЗИИ НА КОЦКА : 11,8 "Л х 11,8" В х 11,8 " Ч (30 х 30 х 30см) СОВРШЕН ЗА МАЛИ ОБЛАСТИ : отоманските димензии се 11,8 инчи во висина, длабочина и ширина; совршена големина за употреба како потпирач за нозе, или како столче за вашиот дом. ИЗДРЖЛИВОСТ : Ленените ткаенини ја прават столицата поудобна и дише, а структурата на МДФ гарантира дека Отоманската може да се користи во вашиот дом долго време. ПРОСТОР за СКЛАДИРАЊЕ можете да го поставите во вашата спална соба, дневна соба, ходник или помошна просторија за организирање книги, облека, ќебиња, чевли, играчки и многу други работи. Повеќенаменскиот отоман работи одлично како подножје, столче за кревет, гради за играчки, масичка итн. ПРЕКЛОПЕН И ЛЕСЕН ЗА СОСТАВУВАЊЕ : Поставувањето трае само неколку секунди. Одвивање, позиција база парче и покритие. Тоа е лесен преклопен дизајн ви овозможува да го чувате овој отомански далеку кога не се користи.