8 Спакувајте Шарени Цврсти Обични Долги Ленти За Коса Од Шифон За Девојчиња Свилени Штракања Врски За Коса За Густа Коса Држачи За Опашки Ленти За Глава Еластични Г?
  • Неодамнешно

8 Спакувајте Шарени Цврсти Обични Долги Ленти За Коса Од Шифон За Девојчиња Свилени Штракања Врски За Коса За Густа Коса Држачи За Опашки Ленти

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Изработка на високо ниво На Шифон Скринчи] : ткаенината завиткана со долги ленти за ленти се изработени од висококвалитетен шифон, мазен е и мек на допир, гумената лента внатре е многу еластична, што го удобува абењето и спречува заплеткување и кршење на косата кога ја користите [Соодветна Големина со Долги Панделки За Коса За Жени] : дијаметарот на врските за коса за густа коса е 8см/3,15 инчи, и може да се протега до подолга големина за да одговара на сите фризури или на која било возраст. Долгата опашка на лентата за коса е 25см/9,8 инчи, многу симпатична и мека. Долгата лента може да се одвои во шифонска шамија за употреба. [ Врски За Коса Покриени со ткаенина За Жени] : тие се целосно без пречки, дизајнот покриен со шифонска ткаенина го прави без набори и безболен откако ќе користите долго време на опашката или пунџата на пони. [8 Пакет Разноврсни Бои Лакови За Коса За Жени] : мултипакуваните врски за коса со шифон шифон вклучуваат слонова коска, розова, виолетова, зелена, жолта, сина, темносина, црна и црна, вкупно 8 избрани цврсти бои, без разлика дали барате да одговараат на бојата на вашата коса, или само додадете гламур на вашите фризури, неуредна пунџа или плетенки. Сите врски за коса со лента се спакувани во торбата со патент како организатор за секојдневна употреба. [Широки Прилики На Скринши За Врзување Коса Со Лента] : овие врски за коса со долга лента од шифон за жени се специјално дизајнирани за средна до долга коса кога спортуваат, јога, тренинг и други прилики. исто така, практични врски кои ќе ви помогнат да направите бухти, да ја држите опашката на пони, кадрава коса, густа или долга коса секогаш кога треба да ја вратите косата кога шминкате, миете лице, готвите.