4 СПАКУВАЈТЕ Крзнени Клипови За Коса Со Голем Лак Со Стегач За Приврзок Со Бисер Нелипка Коса Ноктот Додатоци За Коса За Жени Девојки За Потенки Дебели Модни Матери?
  • Неодамнешно

4 СПАКУВАЈТЕ Крзнени Клипови За Коса Со Голем Лак Со Стегач За Приврзок Со Бисер Нелипка Коса Ноктот Додатоци За Коса За Жени Девојки За

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q-ќе добиете 4 штипки за коса Задоволете ги вашите потреби во различни прилики и совршено одговарајте на вашите различни фризури и облека. ●СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН● - Усвојувањето на крзнена форма на клип, што им овозможува на клиповите за коса повеќе текстура и деликатна, делот од реследникот е живописен и прекрасен, може да го покаже вашиот шарм во секој момент. `+ИСКЛУЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА-додатоците за коса се изработени со квалитетен легиран материјал, цврст и сигурен, не е лесен за бледнеење или носење, погоден за фиксирање на лабава коса или создавање интересни форми, може да се нанесува долго време. ●ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ДЕВОЈКИ различни ПРИЛИКИ-оваа метална канџа за коса е добра за различни типови коса, особено за обезбедување пуштена коса или создавање забавен изглед, тие се погодни и за забави, работа, патување и секојдневно користење, или можете да ги носите во вашиот секојдневен живот за да одговараат на вашата разновидност на облека како што се ноќници, долги фустани и кратки здолништа, тие можат да бидат многу корисни за да создадете едноставна, но креативна фризура како што сакате.