Четка За Отплеткување На Косата Со Широк чешел За Заби, Чешел За Рачка За Врвна Нега, Нанесете За Кадрава, Влажна, Сува, Густа Коса Итн.
  • Неодамнешно

Четка За Отплеткување На Косата Со Широк чешел За Заби, Чешел За Рачка За Врвна Нега, Нанесете За Кадрава, Влажна, Сува, Густа Коса Итн.

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ОПСЕГ на ПРИМЕНА : Погоден За влажна или сува коса, густа коса, кадрава коса, детска коса, ова е токму она што го сакате одличен чешел ●СПЕЦИЈАЛНОСТ ЗА ДИЗАЈН● : кружни широки чешли, оставете ја вашата долга коса, густа коса, кадрава коса да нема повеќе јазли, нема да му наштети на скалпот и ќе помогне да се намали опаѓањето на косата. €УДОБНО и МАЗНО q : нашите чешли за коса за жени ви даваат многу удобно и непречено искуство во користењето, добро расположение секој ден. погоден за жените да ја чешлаат косата, да нанесат регенератор, да ви помогнат да го решите проблемот со јазолот на косата. ●ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ● : Изработени од висококвалитетна пп пластика, издржлива, отпорна на висока температура, антистатичка, поудобна за употреба. ●ОДЛИЧЕН ПОДАРОК} : Направете ги овие уникатни и ефективни чешли за жени, за семејството, пријателите, старите луѓе и децата. тоа е најдобриот избор за роденденски, Божиќни, свадбени и други празнични подароци.