32 Парчиња Влошки за Отстранување Шминка 5 х 5 Инчни Меки Крпи За Отстранување Шминка За Повеќекратна Употреба За Крпа За Лице За Очи Микрофибер Отстранувач На Шминк?
  • Неодамнешно

32 Парчиња Влошки за Отстранување Шминка 5 х 5 Инчни Меки Крпи За Отстранување Шминка За Повеќекратна Употреба За Крпа За Лице За

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволно за Споделување : ќе добиете 32 парчиња крпи за отстранување шминка во црна боја, соодветни во количина за да ги исполните вашите дневни барања за употреба и замена, исто така можете да ги споделите со вашите пријатели и членови на семејството Удобно За Употреба : изработени од квалитетен микрофибер материјал, овие влошки за отстранување шминка се меки и удобни, пријателски за кожата и сигурни, безбедни за употреба без да се грижите, што ви дава удобно искуство за користење. Лесен и Пренослив : крпата за отстранување крпа за шминка е околу 5 х 5 инчи, мала по големина и мала тежина, лесна за носење и складирање, погодна за ваша употреба. Едноставно За Нанесување : овие влошки за отстранување шминка од микрофибер се лесни за употреба, можете да ги користите со вода, средство за чистење лице или средство за отстранување шминка, за чистење на лицето, усните и очите, тие брзо се сушат и се користат повеќекратно, што ви носи поголема погодност. Широк Спектар На Апликации : овие влошки за отстранување шминка за повеќекратна употреба може да се нанесат за миење на лицето, чистење на лицето, усните и очите, лесни и преносливи, идеални за различни прилики.