Маски за очите на пареа за суви очи, бањата топла маска за очи, олеснување замор на очите топол сон маска за очите за подуени очи, маска, растојание за влажно греење, ?
  • Неодамнешно

Маски за очите на пареа за суви очи, бањата топла маска за очи, олеснување замор на очите топол сон маска за очите за подуени

DEN 1323.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Навлажнувачки очи : Екстрактот од црви дрво продира, ги грижи и навлажнува очите, а молекулите од црви дрво испаруваат во кожата за да ги навлажнат очите Удобна и пријателска за кожата : Необелени ткаенини од супер -фино влакна, удобна и пријателска со кожата, не ја иритира нежната кожа на очите. Ослободете го заморот на очите : самото загревање на пареата за очите ја смирува кожата околу очите, им овозможува на уморните очи да уживаат во пареата, целосно ги ублажува сувите очи и астринзијата на очите и го подобрува заморот на очите. Промовирање на циркулацијата на крвта : лепенката за очите на пареа може ефикасно да промовира циркулација на крвта и да го олесни заморот на очите. Тоа е идеален избор за луѓе кои користат компјутери долго време и остануваат доцна. Преносно : Можете да извршите бања за очи за време на спиење, слободно време, пауза за ручек, авион или време на патување, време на пауза во канцеларија, итн. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за лепенка за очите : Количина на органска материја : 6pcs/Метод за складирање на кутии : Запечатено и складирано Во ладно и суво место Големина на производот : приближно.

Item Type:
Steam Eye Patch
Material:
Organic matter
Quantity:
6pcs/box
Storage Method:
Sealed and stored in a cool and dry place
Product Size:
Approx.18.5 x 8cm / 7.3 x 3.1in 
Package List:
6 x Steam Eye Patch:
Note:
1. Do not use eye masks with damaged packaging or expanded bags. This product is a disposable product and cannot be reused:
2. Do not use with eye patches, eye drops and other products at the same time, do not wear contact lenses when using: