Валжан Лаборатории Видливо Светла Лицето Серум Со Витамин ц &засилувач; Роза Масло-Подобрување На Сјај, Осветленост, Влага, &засилувач; Тонот На Кожата | Олеснување ?
  • Неодамнешно

Валжан Лаборатории Видливо Светла Лицето Серум Со Витамин ц &засилувач; Роза Масло-Подобрување На Сјај, Осветленост, Влага, &засилувач;

DEN 207.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВАЛЖАН ЛАБОРАТОРИИ ВИДЛИВО СВЕТОЛ СЕРУМ за ЛИЦЕ : овој серум за лице е дизајниран да ви помогне да ја осветлите, хидрирате и смирите вашата кожа АНТИ-СТАРЕЕЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КОЖАТА : Витаминот Ц помага во подобрување на сјајот и сјајноста. Ја подобрува осветленоста и тонот на кожата и штити од стареење на кожата. ХИДРАТАНТНО И СМИРУВАЧКО : Маслото од Роза ја навлажнува и смирува кожата, помагајќи да се намали црвенилото и иритацијата. КОРИСТЕТЕ СЕКОЈДНЕВНО наместо или под хидратантна крема на лицето и вратот. Произведено во САД. Суровост Слободен. Парабен Слободен. ВАЛЖАН ЛАБОРАТОРИИ ВИДЛИВО СВЕТОЛ СЕРУМ за ЛИЦЕ : овој серум за лице е дизајниран да ви помогне да ја осветлите, хидрирате и смирите вашата кожа.АНТИ-СТАРЕЕЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КОЖАТА : Витаминот Ц помага во подобрување на сјајот и сјајноста. Ја подобрува осветленоста и тонот на кожата и штити од стареење на кожата.