Мерлива Разлика Витамин Ц Серум За Лице 1% - Природен Негување Витамин Ц Серум За Осветлување На Лицето - Анти Стареење Антиоксиданс Вит Ц Маслен Серум За Кожа За Тем?
  • Неодамнешно

Мерлива Разлика Витамин Ц Серум За Лице 1% - Природен Негување Витамин Ц Серум За Осветлување На Лицето - Анти Стареење Антиоксиданс

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● ДОБИЈТЕ ПОСВЕТЛА, ПОЦВРСТА КОЖА СО ПОДОБАР ИЗГЛЕД со овој серум за нега на кожата против Оксиданс Витамин Ц, кој се бори против фините линии со стимулирање на производството на колаген и ја штити вашата кожа од оштетување на слободните радикали ● МИНИМИЗИРАЈТЕ ГИ ВОЗРАСНИТЕ ЗНАЦИ : навлажнете ја кожата во длабочина, за да го одложите појавувањето на брчки и фини линии. Нашиот серум Вит Ц ги надополнува нивоата на влага и го зајакнува развојот и поправката на ткивата на кожата. ● КАЖЕТЕ ЗБОГУМ НА ТЕМНИТЕ ДАМКИ И ФЛЕКИ : Натопен со максимална концентрација на аскорбинска киселина, нашиот локален отстранувач на темни дамки за лице го попречува производството на пигмент и обезбедува импресивни ефекти за осветлување на кожата. ● ОБРАТНО ПОСТОЕЧКО ОШТЕТУВАЊЕ НА КОЖАТА И НАМАЛУВАЊЕ НА ВОСПАЛЕНИЕТО : направете ги нашите производи за нега на кожата на лицето дел од вашиот beautyуал за убавина и поправете ја штетата предизвикана од штетните агресори на животната средина како УВ зраци, загадување и чад.