За куќиште за носење на прекинувач за носење на прекинувач EVA за преносен начин за носење на куќиште за куќиште на тврда обвивка за игри со конзола со лента за рамен?
  • Неодамнешно

За куќиште за носење на прекинувач за носење на прекинувач EVA за преносен начин за носење на куќиште за куќиште на тврда обвивка

DEN 833.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За преносно носење на прекинувачот : Случај за складирање на конзола за игри ви овозможува да ги земете омилените игри со вас каде и да одите Со рачка за чанти и отстранлив каиш на рамото, совршено е за долги патувања. Прилагодливата лента за рамо ви овозможува да го земете со вас. За заштитната обвивка за заштитени куќи за преклопување : Вметнувањето пена за складирање го одржува вашиот прекинувач и неговите додатоци удобно додека оставате доволно дозвола за да спречите оштетување од џојстикот, а подобрената пена со висока густина се вклопува, но не е толку тесен што е тешко да се биде тешко Отстранете. За голем простор за носење на прекинувач : За случаите со патувања за прекинувачи има доволно простор да ја задржи целата потребна опрема. Ја држи конзолата, за Switch Dock, For Grion Con Grip, за контролорот Switch Pro, адаптер за напојување, HD мултимедијален интерфејс кабел и за Poke Ball Plus Strap за рамо, за Ultimate Edition Pro Controller. За дизајн на прекинувач за носење на куќиште за шок : за куќиште за носење на прекинувачи ги носи сите ваши додатоци за прекинувачи кога патувате. Внатрешноста на пената ги држи сите додатоци во место и ги спречува да се движат, да се качуваат, да се стружеат и да се спуштаат во случајот. За дизајнирање на куќиште за носење на прекинувач : Случај за складирање на игри има цврсти случаи со рачки што не се лизгаат и издржливи повлекувања со двојни патенти за непречено движење на патент. Големиот џеб со патент од мрежа лесно држи HD мултимедијални кабли за интерфејс и други додатоци. За преносно носење на прекинувачот : Случај за складирање на конзола за игри ви овозможува да ги земете омилените игри со вас каде и да одите. Со рачка за чанти и отстранлив каиш на рамото, совршено е за долги патувања. Прилагодливата лента за рамо ви овозможува да го земете со вас. За заштитната обвивка за заштитени куќи за преклопување : Вметнувањето пена за складирање го одржува вашиот прекинувач и неговите додатоци удобно додека оставате доволно дозвола за да спречите оштетување од џојстикот, а подобрената пена со висока густина се вклопува, но не е толку тесен што е тешко да се биде тешко Отстранете.

Item Type:
For Switch Carrying Case
Material:
EVA
Suitable for Switch Model 2021:
packing list:
1 x For Switch Carrying Case:
1 x Shoulder Strap:
Notice:
1. Holds up to 21 game cards and other accessories.2. For Switch carrying case with a rigid EVA enclosure holds the for Switch system securely in place during travel, preventing any bumps or knocks during transport.: