Пакет за спортови додатоци Nintendo Switch, 10 во 1 Комплет за семејни додатоци за рекети за тенис во Марио, голф -клубови во Марио, мечување на НС, ленти за фудбалски нозе, са?
  • Неодамнешно

Пакет за спортови додатоци Nintendo Switch, 10 во 1 Комплет за семејни додатоци за рекети за тенис во Марио, голф -клубови во Марио,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ 【Префрлете ги пакетите за додатоци за спортови за игри】 Додатоците овде можат да се користат за фитнес бокс, Марио тенис, голф -клубови во Марио, Nintendo Switch Sports, Just Dance, Legend of Zeldaand Other Switch игри ✅ Пореално искуство со игри】 Овој пакет за спортови додатоци за Switch за Nintendo Switch / Switch OLED, правејќи ја вашата игра пореална и многу забавна за вашето семејство. ✅ 【Дизајн на удобност】 Лесен ергономски дизајн погоден и за возрасни и за деца. Одгоден за спорт на родители, одлично за семејството и пријателите да играат заедно!. ✅ 【Импресивна игра】 Без никакво одложување на сигналот и мешање на сигналот кога ги играте игрите, сите опремени со јаже за да ја спречите рачката случајно да се фрли. Што ви овозможува да доживеете поемостлива игра. ✅ 【Што добивате】 : 2 x голф -клубови, 2 x рекети за тенис на бадминтон, мечеви од 2 x Chambara, 2 x ленти за зглобови, 2 x ленти за нозе. Комплетен комплет за прекинувачи за зачувување ги заштедува вашите пари и време на пребарување на додатоци за сорти. ✅ 【Префрлете ги пакетите за додатоци за спортови за игри】 Додатоците овде можат да се користат за фитнес бокс, Марио тенис, голф -клубови во Марио, Nintendo Switch Sports, Just Dance, Legend of Zeldaand Other Switch игри.