Случајот за носење Nintendo Switch од Follim, Deluxe Hard Shell Travel Messenger Tag за прекинувач Конзола, Pro Controller & Accessory - Вклучен случај на картички за игри.
  • Неодамнешно

Случајот за носење Nintendo Switch од Follim, Deluxe Hard Shell Travel Messenger Tag за прекинувач Конзола, Pro Controller & Accessory - Вклучен

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Преносен и пријателски за патувања : Уникатен дизајн на шок -изобилство го прави целиот систем на Nintendo Switch поорганизиран и безбеден Дојдете со прилагодлива лента за рамо, олеснете го носењето насекаде и ослободете ги рацете. Удобната рачка е не лизгање и исто така е идеална за носење. Совршено вклопување за активности на отворено и уживајте во прекинувачот кога одете на патување. Севкупна заштита : Тешката и цврста обвивка на случајот не е лесно деформирана и спречува да се намали штетата. Мекото подлога за пена безбедно ги држи сите додатоци и ги спречува да се движат наоколу во случајот. Дизајнот на жлебот ги прави додатоци одвоени за да избегнете да се гребете едни со други. Сè е лесно да се стави и да се извади. Голем капацитет и поредовно поставување : Големото складирање одговара на комплетен систем за прекинувач Nintendo, вклучуваат прекинувач конзола, пристаниште, адаптер за напојување и зафат за радост. Внатрешен џеб за мрежни мрежи за други помали додатоци, како што се HDMI кабел, ленти за радост, слушалки и сл. Покрај тоа, дојдете со 1 бесплатни 12 слотови за чување на картичките за игри.