ДОИТОЛ Четки За Бебиња Детска Рачна Четка За Заби Меки Влакна: Детски Рачни Четки за заби 4 парчиња Четка За Заби За Мали Деца Алатка За Чистење На Орална Нега За Беб?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Четки За Бебиња Детска Рачна Четка За Заби Меки Влакна: Детски Рачни Четки за заби 4 парчиња Четка За Заби За Мали Деца Алатка За Чистење

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Специјално дизајниран за бебето да научи како да ја преземе контролата врз сопственото орално здравје Дизајн на меки влакна, кој обезбедува безбедност и удобност при користење. Одликувајќи се со креативен дизајн на цртан филм, кој е лесен за поттикнување на децата да го користат. Изработен од врвен материјал, кој е безбеден и издржлив за користење на децата. Ова е ефикасен и лесен начин за рано развивање на добра навика за нега на забите кај децата. Опис овие производи можат темелно да ја допрат усната шуплина на вашите деца, помагајќи ви поефикасно да ги исчистите забите и да спречите расипување на забите и проблеми со усната шуплина. Променете ги четките за заби во времето се добри за оралното здравје. Овие четки за заби се совршени подароци за вашите деца. Карактеристики-Материјал : ПП и Мека Волна - Боја : Избрана Боја - Големина : Околу 15. 39во-Изработен од врвен материјал, кој е безбеден и издржлив за користење на децата.