3 парчиња Водоотпорна Повеќекратна Употреба И Перење Влажна Сува Торба Бебешка Облека Пелена Количка Водоотпорен Костим За Капење Патни Тоалети Торбичка Јога Тер?
  • Неодамнешно

3 парчиња Водоотпорна Повеќекратна Употреба И Перење Влажна Сува Торба Бебешка Облека Пелена Количка Водоотпорен Костим За Капење Патни Тоалети

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 ГОЛЕМИНИ КЕСИ : сите три големини на кеси имаат рачки и патентиЗа големина 3, има 2 одделни прегради. Дизајнот со разумна големина, влажните и сувите предмети може да се чуваат одделно, во зависност од потребите на вашиот животен стил. Овие торби се совршени за кампување или патни активности. ВОДООТПОРЕН и ЕДНОКРАТНО : влажните кеси се направени од водоотпорен ТПУ(без БПА)кои се тестираат за да бидат безбедни за бебињата. еднократно и двослојно (и внатрешно и надворешно) .Патентот е рамен и мазен, издржлив со висококвалитетна завршна обработка, машина за перење и сушење. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО : Ви Овозможува да ставите влажни и суви предмети во истата кеса. Ставете ги сите предмети во една кеса додека сувите предмети се сушат и чувајте влажни или валкани предмети separately.It може да биде влажна/сува торба, тоалетна торба, козметичка кеса, торба за перење, итн.Совршен за патување базен дневен престој извалкани бебешки предмети јога теретана торба, костим за капење костим за капење или влажна облека. ЛЕСНИ И ПРЕКЛОПЕНИ : и двете кеси имаат рачки, две од торбите имаат рачка од едната страна за закачување, има копче на рачката, што ви овозможува да ја закачите или да ја симнете без проблеми.