Vgeby1 Перница на вратот на главата, U облик перница Преносна лесна подлога за поддршка на вратот на надувување на вратот, мека глава за потпирач за глава за патничко п?
  • Неодамнешно

Vgeby1 Перница на вратот на главата, U облик перница Преносна лесна подлога за поддршка на вратот на надувување на вратот, мека глава за потпирач

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Перница за надувување на материјали за надувување-PVC Материјали за ставање што се користат со висока фреквенција, обликување на топол печат, резервна копија на гасниот вентил, со пропустливост на гас и функција за докажување на истекување на гас Хуманизиран дизајн на обликот-оваа перница за надувување U форма го поддржува вратот и целата глава со многу добра рамнотежа. Дизајнот на обликот U е ергономски и погоден за повеќето луѓе, нуди удобна поддршка за вратот. Мала тежина и преносна-мала големина и мала тежина, погодно за носење. Може да се користи како перница и перница, добро и за затворен и за надворешна употреба. Погодно за патување, зачувување во канцеларијата, одмор во авионот, пробијте во вашиот автомобил, итн. Висококвалитетна и фино изработка-изработена од квалитетни материјали, исклучителни, меки и удобни за употреба. ИНФЛУТИ ВО УДОБОВЕН ЦЕЛ Поддршка на главата, користејќи ја, можете да го ослободите притисокот на вратот. Гаранција за услуга-ако имате какви било прашања во врска со моите производи, ве молиме испратете ни е-пошта и ние ќе ви се вратиме што е можно поскоро во рок од 24 часа за да се обидете да го решите проблемот за вас. Перница за надувување на материјали за надувување-PVC Материјали за ставање што се користат со висока фреквенција, обликување на топол печат, резервна копија на гасниот вентил, со пропустливост на гас и функција за докажување на истекување на гас. Хуманизиран дизајн на обликот-оваа перница за надувување U форма го поддржува вратот и целата глава со многу добра рамнотежа. Дизајнот на обликот U е ергономски и погоден за повеќето луѓе, нуди удобна поддршка за вратот. Мала тежина и преносна-мала големина и мала тежина, погодно за носење. Може да се користи како перница и перница, добро и за затворен и за надворешна употреба. Погодно за патување, зачувување во канцеларијата, одмор во авионот, пробијте во вашиот автомобил, итн. Висококвалитетна и фино изработка-изработена од квалитетни материјали, исклучителни, меки и удобни за употреба. ИНФЛУТИ ВО УДОБОВЕН ЦЕЛ Поддршка на главата, користејќи ја, можете да го ослободите притисокот на вратот. Гаранција за услуга-ако имате какви било прашања во врска со моите производи, ве молиме испратете ни е-пошта и ние ќе ви се вратиме што е можно поскоро во рок од 24 часа за да се обидете да го решите проблемот за вас. Карактеристики : Перница за надувување на материјали за надувување-PVC материјали што се користат со висока фреквенција, обликување на топол печат, резервна копија на гасниот вентил, и со пропустливост на гас и функција за докажување на протекување на гас.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Inflatable Pillow
Material:
PVC Flocking Material
Color:
Dark Blue
Inflatable Pillow Tile Size:
Approx. 43 * 27cm/16.9 * 10.6inch
Eye Mask Size:
Approx. 18.5 * 8.5cm/7.3 * 3.4inch
Weight:
Approx. 47g
Package List:
1 * Inflatable Pillow:
1 * Eye Mask:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2. Please notice that the item color displayed in the pictures may be slightly different from the real object due to different monitors or other factors.: