Перница За Вратот на Надувување со качулка За Патување Со Авион, Автомобил, Воз или Релаксирање Дома. Компактен, Удобен За Вратот И Вклучува Хауба За Приватност-Сив?
  • Неодамнешно

Перница За Вратот на Надувување со качулка За Патување Со Авион, Автомобил, Воз или Релаксирање Дома. Компактен, Удобен За Вратот И

DEN 224.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Качулка, одлична за употреба додека патувате, за време на долги патувања или едноставно дома Вклучува две врвки за влечење за прилагодување на големината на главата и нивото на удобност со качулка. Внатрешна перница на надувување-издишете и преклопете за складирање помеѓу употребата. Користете и за време на читање, гледање ТЕЛЕВИЗИЈА, учење или слушање музика. ПАТЕНТИРАН и изработен од врвен материјал за дуксер (Мешавина 80/20). Достапно во бои црна, сива, сина, црвена, виолетова и јаглен. Качулка, одлична за употреба додека патувате, за време на долги патувања или едноставно дома. Вклучува две врвки за влечење за прилагодување на големината на главата и нивото на удобност со качулка. Внатрешна перница на надувување-издишете и преклопете за складирање помеѓу употребата. Користете и за време на читање, гледање ТЕЛЕВИЗИЈА, учење или слушање музика.