ДТЈИФБСН 4 Парчиња Тркало На Емоции Фрли Капак За Перница Квадратна Ленена Декоративна Навлака За Перница Терапевт Канцелариски Декор За Домашна Дневна Соба Софа ?
  • Неодамнешно

ДТЈИФБСН 4 Парчиња Тркало На Емоции Фрли Капак За Перница Квадратна Ленена Декоративна Навлака За Перница Терапевт Канцелариски Декор За

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Постелнина ?Висококвалитетен Лен? Тркало На Емоции Фрли Навлаки За Перници Користете висококвалитетно Постелнина, Еднострано Печатење, Текстурата Е Многу Мека И Удобна, Конецот За Игла е Тесен, Нема Потреба да се Грижите За Крајот на Конецот, Добар Против Брчки и Нема Да Се Натрупува.САМО КАПАКОТ НА ПЕРНИЦАТА, ВЛОШКАТА ЗА ПЕРНИЦА НЕ Е ВКЛУЧЕНА. ?Големина На Производот? 18 Инчи" х18 " Е Идеална Големина За Домашна Употреба, Дизајнот На Невидливо Затворање На Патент Нема Да Влијае На Убавото Look.It Е Најдобриот Избор За Купување Украси. ?Различни Употреба? Чувства Перница За Тркала Навлака За Перница За Украсување На Домот, Што Се Користи Како Софа, Стол Или Перница За Седишта За Автомобил, Перница, Потпора За Секој Дел Од Телото; Декоративен За Соба, Бар Или Кафуле. Бидете Добар Придружник За Вашите Деца Во Секое Време И На Кое Било Место. ?Совети За Перење? Машинско Перење Под 55€ И Рачно Перење Во Ладна Вода, Не Мешајте Со Друга Облека. Без Белило, Исушете Се Ниско. ?Постпродажна Услуга? Задоволството На Клиентите Со Нашите Производи Е Нашата Крајна Цел. Ако Имате Прашања, Ве Молиме Контактирајте Не, Ние Сме Секогаш На Ваша Услуга. ?Висококвалитетен Лен? Тркало На Емоции Фрли Навлаки За Перници Користете висококвалитетно Постелнина, Еднострано Печатење, Текстурата Е Многу Мека И Удобна, Конецот За Игла е Тесен, Нема Потреба да се Грижите За Крајот на Конецот, Добар Против Брчки и Нема Да Се Натрупува.САМО КАПАКОТ НА ПЕРНИЦАТА, ВЛОШКАТА ЗА ПЕРНИЦА НЕ Е ВКЛУЧЕНА. ?Големина На Производот? 18 Инчи" х18 " Е Идеална Големина За Домашна Употреба, Дизајнот На Невидливо Затворање На Патент Нема Да Влијае На Убавото Look.It Е Најдобриот Избор За Купување Украси. ?Различни Употреба? Чувства Перница За Тркала Навлака За Перница За Украсување На Домот, Што Се Користи Како Софа, Стол Или Перница За Седишта За Автомобил, Перница, Потпора За Секој Дел Од Телото; Декоративен За Соба, Бар Или Кафуле. Бидете Добар Придружник За Вашите Деца Во Секое Време И На Кое Било Место. ?Совети За Перење? Машинско Перење Под 55€ И Рачно Перење Во Ладна Вода, Не Мешајте Со Друга Облека.