Миксеоо Беж Крем Декоративна Перница За Фрлање Покрива Фарма Мека Дебела Издржлива Ленена Квадратна Цврста Рустикална Акцентна Перница Кутии За Софа Дневна Соба ?
  • Неодамнешно

Миксеоо Беж Крем Декоративна Перница За Фрлање Покрива Фарма Мека Дебела Издржлива Ленена Квадратна Цврста Рустикална Акцентна Перница Кутии

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Постелнина Големина на пакетот : Пакетот вклучува 2 парчиња од 18" х 18" / 45 х 45 см навлаки за перници, БЕЗ ВЛОШКИ за ПЕРНИЦИ.(Ве молиме дозволете отстапување од 1~2 см поради рачно сечење и шиење. Материјал : Користејќи висококвалитетна густа мека и удобна ленена ткаенина, нема да се намали или избледи, и ќе биде ново секој пат кога ќе го измиете. Поради различни фактори како што се материјалот на производот и светлината за снимање, може да има некои разлики во бојата помеѓу објектот и сликата. Широки Applcattons : оваа беж жолта навлака за перници може широко да се користи во автомобил,дневни соби,канцеларии, хотел,двор,клупа,божиќ,забава, свадба,нова година,трпезарија,овие навлаки за перничиња би можеле совршено да се совпаднат со сите видови мебел. Исклучителен Занает : Користете скриено затворање на патент координирано во боја,иста ткаенина што се користи и напред и назад,големиот отвор е лесен за вметнување и отстранување, а изгледот е природен,едноставен,моден,елегантен,луксузен, модерен. Машинско перење ладно одделно, нежно циклус само, точка не белило, падне сува, не железо и тоа ќе изгледа сосема ново. Големина на пакетот : Пакетот вклучува 2 парчиња од 18" х 18" / 45 х 45 см навлаки за перници, БЕЗ ВЛОШКИ за ПЕРНИЦИ.(Ве молиме дозволете отстапување од 1~2 см поради рачно сечење и шиење. Материјал : Користејќи висококвалитетна густа мека и удобна ленена ткаенина, нема да се намали или избледи, и ќе биде ново секој пат кога ќе го измиете.