Бурошев Останете Додека Се Пријатни Меки Реверзибилни Капаци За Перници За Фрлање, Декоративни Навлаки За Перници За Загревање На Куќата, Декорации За Декорација ?
  • Неодамнешно

Бурошев Останете Додека Се Пријатни Меки Реверзибилни Капаци За Перници За Фрлање, Декоративни Навлаки За Перници За Загревање

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мека Фланелета Материјал - оваа навлака за перници е модерна декорација на домот,изработена од кадифен материјал,удобна,дише,издржлива и стилска. Димензии - 12х20 инчи(1-12см отстапување), покриваат само, без инсерти. Апликација-извонредната навлака за перници може да се користи на софи,перничиња за столици,перничиња за автомобили и тапацир.Може да се користи во секоја просторија, но и прекрасен подарок за вашето семејство или пријатели. Патент-Невидлив патент шиеше на работ за елегантен изглед. Перење-Рачно перење или машинско перење под 50€, поубаво и издржливо по пеглање. Материјал - оваа навлака за перници е модерна декорација на домот,изработена од кадифен материјал,удобна,дише,издржлива и стилска. Димензии - 12х20 инчи(1-12см отстапување), покриваат само, без инсерти. Апликација-извонредната навлака за перници може да се користи на софи,перничиња за столици,перничиња за автомобили и тапацир.