Тушење најлонска заштита нето кучиња мачка мрежа безбедност на деца нето анти-паѓање мрежи за заштита од мрежи за мрежно декорација на градина за прозорци на отвор
  • Неодамнешно

Тушење најлонска заштита нето кучиња мачка мрежа безбедност на деца нето анти-паѓање мрежи за заштита од мрежи за мрежно декорација на

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврст материјал : Користете најлонски материјал со добар квалитет, изработен од флексибилен, издржлив, лесен, УВ-отпорен, долг животен век, мрежа за миленичиња за бариери се користи за балкони, може да се вентилира нормално и не влијае на линијата на видот Карактеристики : Искачување на мрежата за деца плетени и тесни, униформа сила, силна сила за влечење, анти-стареење и заштита од сонце, не-лизгање, издржливо и отпорни на абење, меки и лесни, лесни за складирање и може да се свитка кога не се користи. Нето за капнување на скалила : Дебелина на решетката од 3 см / јаже 5 мм, дебелина од 5 см / јаже 5 мм, големината може да се прилагоди; Оваа заштитна мрежа е дизајнирана за балкони и скали за да ја заштити безбедноста на вашето бебе. Нето за безбедност на децата : Нето за ограда за деца обезбедува безбедна околина за игри за деца - нето -јажето може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото преку патеката и цврсто за скалите на балкони во затворен простор и на отворено за да се обезбеди безбедност на децата. Мулти-употреба за заштита на мрежата : Постојат многу намени за заштитни мрежи, како што се декоративни photoидови со фотографии, игри за качување за деца, кои можат да се користат како мрежи за разни топки, земјоделски птици и животни. Цврст материјал : Користете најлонски материјал со добар квалитет, изработен од флексибилен, издржлив, лесен, УВ-отпорен, долг животен век, мрежа за миленичиња за бариери се користи за балкони, може да се вентилира нормално и не влијае на линијата на видот. Карактеристики : Искачување на мрежата за деца плетени и тесни, униформа сила, силна сила за влечење, анти-стареење и заштита од сонце, не-лизгање, издржливо и отпорни на абење, меки и лесни, лесни за складирање и може да се свитка кога не се користи. Нето за капнување на скалила : Дебелина на решетката од 3 см / јаже 5 мм, дебелина од 5 см / јаже 5 мм, големината може да се прилагоди; Оваа заштитна мрежа е дизајнирана за балкони и скали за да ја заштити безбедноста на вашето бебе. Нето за безбедност на децата : Нето за ограда за деца обезбедува безбедна околина за игри за деца - нето -јажето може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото преку патеката и цврсто за скалите на балкони во затворен простор и на отворено за да се обезбеди безбедност на децата.

- Material:
Nylon
- Color:
White
- Mesh size:
3 x 3cm,5 x 5cm
- Rope thickness:
5mm
- Size:
length x width (Any size can be customized according to your needs)
● Features:
- The protective net is made of heavy duty nylon mesh, highly durable, reusable and will not hurt your birds:
- The safety net can be placed outdoors for the whole year, resistant to corrosion and high temperature. The high temperature in summer will not destroy it, the snow in winter will not deform the net.:
- Barrier protector can be used not only as a safety net for pets and children, but also as a climbing net for plants to meet your various needs.:
- It can be installed on balconies, windows, stairs, outdoor fences and other places. This is a good accessory for your daily use.:
- Notes:
* Manual measurement, there may be 1-3cm error, please refer to the actual product.:
* Due to display effects and other factors, the actual color of the product may vary slightly from the color on the front of the computer, please refer to the color of the product received.:
Package Includes:
1 x Cat Safety Net :