Персонализирано ќебе за животно за новороденчиња и мали деца со сопствено име, мека и топла треска или фрлање, тема од џунгла со мајмуни, слонови, желки, забавен под?
  • Неодамнешно

Персонализирано ќебе за животно за новороденчиња и мали деца со сопствено име, мека и топла треска или фрлање, тема од џунгла со мајмуни, слонови,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сериозно меко : Висококвалитетно е името на играта и сериозно ја сфаќаме меката здружение! Ветуваме дека ова ќе биде вашето ново омилено ќебе или најдобриот подарок што некогаш сте го дале Комплетно чувствителна кожа безбедна и изработена ткаенина против пилинг. Тоа е брчки и избледени отпорни. Нашето ќебе за фрлање ќе трае со години. Вкупно покритие - нема нозе да го залепи дното со нашето големо ќебе со 60 "x80", совршено за целосно покривање на креветите на кралицата или помало. Нашите 50 "x60" е одлично ќебе за кауч за филмска ноќ со возрасни и деца. На крај, нашиот 30х40 е одличен подарок за новороденче. Совршен подарок за туширање за бебиња. Персонализирани подароци - Кој член на семејството не сака убаво квалитетно убаво ќебе? Тоа е совршен подарок! Додадете име или текст за пријатели, мачки и кучиња, презимиња, вие го именувате. Кликнете на „Прилагодете сега“ за да започнете да се забавувате со дизајнирање на прилагодено ќебе за желка. Разновидна : лесна и лесна за патување со, нашето ќебе за руно е спортист и активен патник мора да го има.