Llnsupply Детска килим 5 ft Големи килими со тркалезна област за девојчиња момчиња бебе - цртани простории за астронаут starsвезди, домашен декор преклопен дете игра душек ?
  • Неодамнешно

Llnsupply Детска килим 5 ft Големи килими со тркалезна област за девојчиња момчиња бебе - цртани простории за астронаут starsвезди,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Децата играат област на килим : Големината е 5,2 ft x 5,2 ft, што е доволно за ползи, се движат и играат на децата Областа килими за деца се лесни за склопување и складирање (браздата може да се елиминира), лесен за извршување, за да можете слободно да го користите овој детски килим затворен или на отворено. Ултра мека површина, надградба на меѓусебно и подлога на анти-лизгање : Површината на килимите за деца е кристална велур, која е неверојатно мека, удобна и пријателска за кожата. Интерслојот на килими за детска област е памук со висока густина, кој може ефикасно да го намали бучавата, да влијае и да го олесни притисокот на нозете, како да зачекори на облаците. Дното на килимот за детски простории е гума точки, го подобруваат триењето, да го направат тепихот подобар зафат на подот, така што децата можат да играат безбедно. Расадник за миење садови за перење : Многу килими за детска соба на пазарот не можат да се измиваат машина. Но, нашите деца килими се лесни за чистење, измивање со рака или целосно измиено е во ред. Без пролевање, нема пилинг, нема избледување, навистина лесно да се справи и да се грижи.