Преносна торба за спиење на бебето Xunmaifsh, бебето растат торба за шивања, мека топла бебешка вреќа за спиење, носено ќебе, со прилагодлива должина за дете за новороде?
  • Неодамнешно

Преносна торба за спиење на бебето Xunmaifsh, бебето растат торба за шивања, мека топла бебешка вреќа за спиење, носено ќебе, со

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедност : Ригорозно тестиран за да се обезбеди безбедна и безбедна околина за спиење Може да се исуши под низок оган. Удобно и лесен за употреба : Материјалот на вреќата за спиење е удобен, мазен и не е груб, и не му штети на кожата на новороденчето. Облеката е запечатена под нозете, така што бебето нема да фати ладно ноќе. Удобно и лесен за употреба : Материјалот за вреќа за спиење е удобен, мазен и не е груб и нема штета на кожата на новороденчето. Облеката е запечатена под нозете, така што бебето нема да фати ладно ноќе. Супер мека памучна ткаенина : 100% ткаена памучна внатрешна и надворешна постава, машина за перење и може да се исуши под низок оган. 100% гаранција за задоволство : Ние сме посветени на создавање квалитетни производи и услуги во сите области на експертиза и да се стремиме да го подобриме квалитетот на вашиот живот, ве молиме бидете сигурни да купите!. Безбедност : Ригорозно тестиран за да се обезбеди безбедна и безбедна околина за спиење. Може да се исуши под низок оган. Удобно и лесен за употреба : Материјалот на вреќата за спиење е удобен, мазен и не е груб, и не му штети на кожата на новороденчето. Облеката е запечатена под нозете, така што бебето нема да фати ладно ноќе. Удобно и лесен за употреба : Материјалот за вреќа за спиење е удобен, мазен и не е груб и нема штета на кожата на новороденчето. Облеката е запечатена под нозете, така што бебето нема да фати ладно ноќе. Супер мека памучна ткаенина : 100% ткаена памучна внатрешна и надворешна постава, машина за перење и може да се исуши под низок оган. 100% гаранција за задоволство : Ние сме посветени на создавање квалитетни производи и услуги во сите области на експертиза и да се стремиме да го подобриме квалитетот на вашиот живот, ве молиме бидете сигурни да купите!.