Kuidamos 18 пакувања на теми за вкрстени навои, организатор, алатка за складирање на држачи за везови на конец 20 позиции Флос организатор занаетчиски држач за складирањ?
  • Неодамнешно

Kuidamos 18 пакувања на теми за вкрстени навои, организатор, алатка за складирање на држачи за везови на конец 20 позиции Флос организатор занаетчиски

DEN 249.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Премиум материјал】 Организаторот на навој на вкрстени бод е изработен од врвна цврста пластика и пена, со мазна површина, не ја гребе конецот, што е издржлив и има долг животен век Обезбедената напнатост може да ја отстрани конецот колку што е потребно без да се заниша и извртува. 【20 Позиции Организатор на ФЛОС】 Повеќе дизајн на позиции, овој организатор би можел да складира повеќе конец за вез и игли за шиење, спакувани со 18 парчиња заменлива хартиена картичка за различни навои, доволно за дневна употреба. 【Заштедете време и енергија】 држач за навој на навој на навој може да се складира, користејќи нишки со игла, ролна, може да се користат директно следниот пат, удобно и заштеда време. Компактната изрез на пена може подобро да ја класифицира низата на вкрстениот бод, лесен за употреба. 【Преносен и лесен за употреба】 Големината на организаторот е 7,7 x 3,1in (19,5 x 8cm). Тој е лесен и лесен за носење и употреба. Тоа е совршен подарок за loversубителите на мајка и шиење. 【Широка апликација】 држачот на конецот за вез е широко користен за управување со игла и нишка, групно игла и групирање на игла и нишки, додатоци за шиење на домаќинствата, додатоци за складирање на игла и нишки, итн. И пена, со мазна површина, не гребе нишка, која е издржлива и има долг животен век. Обезбедената напнатост може да ја отстрани конецот колку што е потребно без да се заниша и извртува. 【20 Позиции Организатор на ФЛОС】 Повеќе дизајн на позиции, овој организатор би можел да складира повеќе конец за вез и игли за шиење, спакувани со 18 парчиња заменлива хартиена картичка за различни навои, доволно за дневна употреба.