5 Јарди 5/8 16мм Цвет Печатење Преклопете Еластична Цветна Лента ЗА Сам Облека Додатоци За Шиење Облека За Глава Еластична Лента За Завиткување Подароци За Завиткува?
  • Неодамнешно

5 Јарди 5/8 16мм Цвет Печатење Преклопете Еластична Цветна Лента ЗА Сам Облека Додатоци За Шиење Облека За Глава Еластична Лента За Завиткување

DEN 230.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

полиестер, памук 100% сосема нов и висок квалитет. Еластичното јаже е изработено од полиестер, нетоксично и пријателско за кожата. Кабелот за банџи е доволно флексибилен и лесно може да се исече до должината што ја сакате. Овој вид еластична лента може лесно да се врати во првобитната должина во рамките на дозволениот опсег на истегнување и еластична деформација. Еластичните ленти можат широко да се користат во различни украси или ремени за дома, врвки, ленти за коса, шорцеви, здолништа, ленти за глава. Опис на производот : Материјал : полиестер + памучна големина : 5/8 " (16мм) Стил : Шема Дизајн : единечни странични страни : се користи за ленти за глава, пакетот за облека вклучува : Известување : 1. Поради разликата на светлината и екранот, бојата на производот може да биде малку поинаква од сликата. Поради рачно мерење, дозволете разлика од 1-3см.