Артдеко Високи Перформанси Сенка За Очи Стило, корист бисер браун n°16 – 3 во 1 стап: сенка за очи, ајлајнер &засилувач; kajal, лизга на &засилувач; мешавини лесно, до 10 час?
  • Неодамнешно

Артдеко Високи Перформанси Сенка За Очи Стило, корист бисер браун n°16 – 3 во 1 стап: сенка за очи, ајлајнер &засилувач; kajal,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОПРЕДЕЛУВАЊЕ : фантастична формула со повеќекратна употреба : Без разлика дали се применува Како сенка за очи, кајал или ајлајнер, Овој високо пигментиран, но лесен Стил За Сенки за Очи со Високи Перформанси може да се користи за создавање разновиден индивидуален изглед! КАРАКТЕРИСТИКИ : сенката за очи е отпорна на дамки и водоотпорна само неколку минути откако ќе се нанесе. Останува на место и не се населува во браздата на очниот капак. Нијансите се движат од светкави бисерни сјај до полу-мат тонови. Путер-мазните сенки за очи се нанесуваат брзо и многу лесно се мешаат. СОВРШЕНА ШМИНКА ЗА ОЧИ : значи, дури и оние што се нови за сенки за очи можат да создадат фантастично чадено око за кратко време што ќе трае до 10 часа! Крајот на стапот содржи практичен интегриран острилка. Суштинско значење за секоја торба за шминка!. АПЛИКАЦИЈА : Нанесете стило за Сенки за Очи со Високи Перформанси рамномерно на очниот капак и брзо измешајте го. Крем сенката за очи може да се користи и како молив за очи или молив за кајал. Ве молиме заменете го капакот по употреба. Интегрираниот острилка на крајот од стапот може да се користи за одржување на неговата зашилена форма. За отстранување на производот, препорачуваме користење на отстранувач на шминка за очи на база на масло.