Ксијахиум Водоотпорна Боја На Усните Кармин Глазура За Усни Површинска Вода Лесна Навлажнувачка Лесна За Боја Не Е Лесна За Обезбојување Не Е Лесна За Лепење На Ма?
  • Неодамнешно

Ксијахиум Водоотпорна Боја На Усните Кармин Глазура За Усни Површинска Вода Лесна Навлажнувачка Лесна За Боја Не Е Лесна За Обезбојување

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршен Подарок - - - Уникатен Дизајн, Совршен Пакет, Тој Е Многу Погоден За Лична Употреба или Како Подарок За Пријателите и Семејството На Роденден,Годишнина, Денот на Благодарноста, Божиќ, Денот на Мајката, Денот на Вљубените Погоден За Цела Сезона Шминка И Во Сите Прилики, Особено Додека Сте Во Канцеларија, Состаноци, Шопинг, Забави. Совети За Чувствителен Тип На Кожа : Ве Молиме Нанесете Ја Во Зглобот Или Зад Ушите Пред Да Ја Нанесете На Усните За Да Се Осигурате Дека Не Сте Алергични На Карминот . Ако Е Непријатно, Престанете Да Користите Веднаш И Измијте Со Вода. Префект Кармин За Девојче, Жени-Ова Е Свиленкаста, Извонредна И Елегантна, Погодна За Сите Сезони Шминка.Ова Е Многу Уникатна, Многу Убава Шминка За Усни , Лесна За Носење И Чистење. Прикажаната Слика Е Претстава на Предметот, Ќе Добиете Од Достапниот Дел. Бојата Може Малку Да Варира Поради Поставувањето На Бојата На Секој Поединец. Водоотпорна Боја На Усните Кармин Глазура За Усни Површинска Вода Лесна За Навлажнување Лесна За Боја Не Е Лесна За Обезбојување Не Е Лесно Да Се Залепи За Чашата Торта Маскаралиптик Глазура За Усни Површинска Вода Лесна За Боја Не Е Лесна За Обезбојување Не Е Лесно Да Се Залепи На Чашата Материјал : залепете Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.