Фондација против Стареење Од Алмај, Паметна Шминка За Лице Во Сенка Со Хијалуронска Киселина, Ниацинамид, Витамин Ц &засилувач; Е, Хипоалергично-Без Мирис, 100 Светли?
  • Неодамнешно

Фондација против Стареење Од Алмај, Паметна Шминка За Лице Во Сенка Со Хијалуронска Киселина, Ниацинамид, Витамин Ц &засилувач; Е, Хипоалергично-Без

DEN 175.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ФОНДАЦИЈА ЗА ПРИРОДНА ЗАВРШНИЦА што МОЖЕ ДА се ИЗГРАДИ : лесната течна основа за покривање што може да се изгради го обезбедува вашиот идеален натпревар во сенка додека ја оживувате кожата за мазен, надополнет изглед за само две недели ШМИНКА ШТО ОДГОВАРА на ТОНОТ на КОЖАТА : нијансите што одговараат на Тонот на Кожата се претвораат од бела во вашата идеална нијанса додека се мешате; секоја нијанса за шминка за лице што ја прилагодува бојата е флексибилна низ низа тонови на кожата. СОСТОЈКИ за НЕГА НА КОЖАТА : Новата И подобрена Фондација За Паметни Сенки вклучува ниацинамид за да помогне дури и во тонот на кожата и да се намали појавата на промена на бојата, и хијалуронска киселина за хидратација и дебелина на изгледот на кожата. ФОРМУЛИРАН БЕЗ : Формулиран без додадени парабени, минерално масло, Дмдм Хидантоин и палмино масло. ПОГОДЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА : како дел од Ветувањето Алмај, овој производ е хипоалергичен, како и дерматолог тестиран, чист, без суровост и без мирис. Новата И подобрена Хипоалергична Фондација за Паметни Сенки на алмај го испорачува вашиот совршен натпревар во сенка додека ве охрабрува да ја прегрнете кожата без разлика на вашата возраст. Лесната, средна покриеност, природна завршна течна основа започнува бела (како нејзиниот претходник) и се трансформира во вашата идеална нијанса додека се мешате. Формулата сега има комплекс за заживување на кожата составен од тим состојки за нега на кожата кои работат на надополнување, мазност и заштита на кожата. Ниацинамид помага дури и во тонот на кожата и ја намалува појавата на промена на бојата.