Ипм Изопропил Миристат 16 Мл-Професионален Отстранувач На Шминка И Лепило-Ги Отстранува Добрите и Пакс Бојата - Потенка Шминка За Шминка и Потенка Шминка За Воздушн?
  • Неодамнешно

Ипм Изопропил Миристат 16 Мл-Професионален Отстранувач На Шминка И Лепило-Ги Отстранува Добрите и Пакс Бојата - Потенка Шминка

DEN 1433.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Ипм Изопропил Миристат 16 мл Професионална Шминка и Отстранувач на Лепило . Популарен повеќенаменски производ за Шминкери. Незнабожечки и исклучително ефикасен во отстранување на шминка и разредување на шминка на база на масло. Може да се користи за измазнување на глини на база на масло и чистење на алатки за шминкање. Нетоксичен И Без Мирис. Нежен отстранувач на шминка кој отстранува многу видови шминка, вклучувајќи (пакс) добрите и масните шминки. Може да се користи за чистење на воздушни четки и често се користи за разредување на шминката за воздушни четки базирани на силикон. Се користи во многу козметика ПРЕКУ ШАЛТЕР и се смета за омекнувач што ја омекнува кожата. Се спротивставува на" мрсното " чувство во некои лосиони. Растворлив Во Масло. Не Е Растворлив во вода. Отстранува Добрите-помошник И Пакс Боја. Може да се користи за измазнување и чистење на глини на база на масло и чистење на алатки за шминкање.