Комплет За Шминка За Жени Целосен Комплет, 27 ПАРЧИЊА Комплет За Подароци За Шминка се-во-едно, Вклучуваат Палета На Сенки За Очи, Комплет За Сјај За Усни, Комплет Чет?
  • Неодамнешно

Комплет За Шминка За Жени Целосен Комплет, 27 ПАРЧИЊА Комплет За Подароци За Шминка се-во-едно, Вклучуваат Палета На Сенки За Очи, Комплет

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сите Во Еден Комплет Шминка】 одличен комплет за шминка за стартер Оваа козметика вклучува палета на сенки за очи, кармин, сјај за усни, крем за коректор, четка за шминка, шарен пигмент за очи, крем за веѓи, стап за коректор, коректор, молив за веѓи, молив за очи, мелем за усни, маскара, подлога, издувам во прав, матрица за веѓи, патна торба. Quish Cually ® Користи висококвалитетни состојки со свиленкаста боја на сјај, лесни за мешање и нанесување, создавајќи јасна и брилијантна тродимензионална завршница за шминкање на лицето. Погоден за различни тонови на кожата. ●Водоотпорен и Долготраен ● мазната текстура во прав со водоотпорна функција и уникатното подобрување на процесот, ја прават вашата шминка за сенки да трае подолго. ①Широка Апликација】 нашиот комплет за шминка е одличен избор за професионален Салон, лична употреба, забава, фестивал, совршен за почетници или професионалци од сите возрасти. `+Подароци За Дами】 комплетот за шминка ги содржи сите потребни и основни алатки за шминкање што им се потребни на девојките и жените. Може да се користи и како одличен подарок За Божиќ, Празник, Денот на Вљубените и Роденденот. Нашиот комплет за шминка е одлично решение за целосна шминка за лице, ги содржи сите потребни алатки за шминка што им се потребни на девојките и жените. Пакетот Вклучува : 1 * Палета На Сенки 4 * Сјај За Усни 3 * Кармин 1 * Маскара 1 * Мелем За Усни 1 * Коректор 1 * Издувам Во Прав 2 * Шарен Пигмент За Очи 1 * Крем За Веѓи 3 * Матрица За Веѓи 1 * Плоча За Кармин со 15 Бои 1 * Подлога 1 * Крем За Коректор 1 * Стап За Коректор 1 * Влошки За Отстранување Шминка 1 * Ајлајнер 1 * Молив За Веѓи 4 * Четка За Шминка 1 * Торба За Шминка Висококвалитетни Состојки Со Свиленкаста Боја На Сјај, Лесни За Мешање И Нанесување, Водоотпорни И Долготрајни.