Sunco 100 Пакет T8 LED 4ft Цевка Светилки Баласт Бајпас Флуоресцентна Замена 6000K Дневна Светлина Делукс 18w Јасна Покривка Реконструкција Еднократна Моќност комерцијално о?
  • Неодамнешно

Sunco 100 Пакет T8 LED 4ft Цевка Светилки Баласт Бајпас Флуоресцентна Замена 6000K Дневна Светлина Делукс 18w Јасна Покривка Реконструкција Еднократна

DEN 1279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Топ Отценети Т8 ЛЕД Цевка Еднострани Баласт Бајпас Тип Б Со Г13 База ЕДНОКРАТНА МОЌНОСТ (СЕП)- Користете со не-шантирани надгробни споменици (не се вклучени) за конвертирање на постоечките тела ВО ЛЕР за моментална заштеда на енергија (до 85%). Цевките ПРЕДВОДЕНИ од сунко ви помагаат да избегнете скапа замена на баласт и да обезбедите моментална силна светлина без треперење. КОМЕРЦИЈАЛНА ОЦЕНКА - го тестираме секој производ за оптимални перформанси и безбедност. Сертификати : УЛ. Спецификации : Должина 4ft( 48"), 120-277 V, 160° Агол На Зрак, Моментален Почеток, 50.000 часовен живот. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА-Следете го нашиот водич за инсталација за брзо и лесно поставување. Преработете го вашиот уред за да го исклучите и отстраните или заобиколите постојниот баласт, а потоа поврзете живи и неутрални жици од изворот на енергија со соодветните жици на штекерот. Потребни се не-шантирани надгробни споменици (не се вклучени). СУНКО ПРИДОБИВКИ-5-Годишна Гаранција! Сунко е гордо со седиште во САД, нудејќи квалитетни производи по пристапни цени поддржани од водечки во индустријата гаранции и специјалисти за поддршка со знаење. Која големина СЕ ВОДЕНИ Т8 цевки? Дали се вклопуваат во тела Со големина Т12?. Истиот би-пински конектор G13 може да се најде и на СВЕТЛАТА НА ЦЕВКАТА T8 и T12. Т8 ПРЕДВОДЕНИ Цевки Sunco продава се околу 1.12" во дијаметар. Просечниот Т12 е околу 1,5" во дијаметар. Истиот конектор значи дека теоретски можете да користите ЦЕВКА ПРЕДВОДЕНА Од Т8 за да ја замените флуоресцентната светлина На цевката Т12, бидејќи треба да се вклопи во штекерот – и обратно. Што се надгробни споменици? Дали сакам шантирани или не-шантирани надгробни споменици за МОИТЕ LED т8 цевки?. Надгробните споменици се приклучоци што се користат во светлото на продавницата за да ја држат светлосната цевка на своето место и да ја насочат моќноста.