N/A 6 парчиња за ладење на крпи за ладење, шарени ледени пешкири 30x100cm Мека мека ладна крпа за ладно крпа за микрофибер за јога теретана што работи фитнес
  • Неодамнешно

N/A 6 парчиња за ладење на крпи за ладење, шарени ледени пешкири 30x100cm Мека мека ладна крпа за ладно крпа за микрофибер за јога

DEN 2723.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Микрофибер Земја како етикетирана. Брзо ладење и еднократно : можете да ја доживеете ладноста во три едноставни чекори, да се натопите, да се искршите, да се скршите и потоа да ги повторите горенаведените чекори. Многу лесен за употреба!. Апсорпција на вода со голема јачина : Изработена е од високо-технолошка ткаенина со ладно чувство со супер способност за апсорбирање на пот, овозможувајќи ви да се ослободите од лепливото чувство на топла пот во топлото лето, правејќи ви повеќе суви и удобни. Ефикасно и дишење : Изберете супер-испарлив и материјал за дишење на мрежа, циркулацијата на водата во внатрешноста на влакната го забрзува испарувањето на површинската вода, ја одзема топлината на телото, ја намалува температурата на влакната и постигнува ефект на ладење. Мека, лесна, безбедна и здрава : лесна и преносна, без да се зголеми товарот на вежбање, лесно може да се носи насекаде. Користете физичко ладење, без хемикалии, побезбедни и поздрави. Мулти-намена : Едноставниот и елегантен дизајн на ленти е многу погоден за работа во дворот, спортски настани, вежбање, голф, риболов, кампување, топли трепки, а исто така е погоден за третман на треска или главоболка, превенција на топлина, спречување на сонцето, заштита од сонце и апсорпција на ладење. Може да бидат крпи за ладење, ладење на главата и ленти за вратот. Име на производот : Ледено крпа за брзо сушење : Полиестерграм Тежина : 180gwater Апсорпција : 0-5 Scolor : зелена, цијан, виолетова, темно сина, роза црвена, сива боја : (должина * ширина cm) 30 * 100 bagapplicable Пол : неутрален/машки и женски -Полинг и еднократно : Може да ја доживеете ладноста во три едноставни чекори, да се натопите, да се искршите, да се скршите и потоа да ги повторите горенаведените чекори. Многу лесен за употреба! Апсорпција на вода со голема јачина : Изработена е од високо-технолошка ткаенина со ладно чувство со супер способност за апсорбирање на пот, овозможувајќи ви да се ослободите од лепливото чувство на топла пот во топлото лето, правејќи повеќе суво и удобно.

(length * width cm) 30*100 bag:
Applicable gender:
Neutral/male and female
Quick-cooling and reusable:
You can experience the coolness in three simple steps-soak, wring out, break, and then repeat the above steps. Very easy to use!
High-strength water absorption:
It is made of high-tech cold-feeling fabric with super sweat-absorbing ability, allowing you to get rid of the sticky feeling of hot sweat in the hot summer, making you more dry and comfortable.
Efficient and breathable:
Select super-evaporable and breathable mesh material, the water circulation inside the fiber accelerates the evaporation of surface water, takes away body heat, reduces the fiber temperature, and achieves a cooling effect.
Soft, light, safe and healthy:
Lightwight and portable, without increasing the burden of exercise, it can be easily carried anywhere. Use physical cooling, no chemicals, safer and healthier.
Multi-purpose:
The simple and elegant stripe design is very suitable for working in the yard, sports events, exercise, golfing, fishing, camping, hot flashes, and also suitable for fever or headache treatment, heatstroke prevention, sun protection, and absorption of cooling. It can be cooling towels, cooling headbands and neckbands.
Packing list:
6*towel
Note:
Due to the different monitor and light effect,the actual color maybe a slight different from the picture color.:
Please allow 1-2cm differs due to manual measurement.:
No Fading Multipurpose Use Sports Travel FitnessYoga Count Kitchen Natural :