ПРИСТАНСКА Фитнес салата за пешкир за пот - бел органски памук, апсорбирана мека тренинг крпа за теретана, 16 x 32 јога спортска салата крпа плус вежба и торба за вежба?
  • Неодамнешно

ПРИСТАНСКА Фитнес салата за пешкир за пот - бел органски памук, апсорбирана мека тренинг крпа за теретана, 16 x 32 јога спортска салата

DEN 801.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компактен и лесен памук - 32 x 16 инчи дизајниран за преносливост и мулти функција Многу мека, многу апсорбирана. Овие фитнес крпи се само вистинската големина за сè- машината за лесна нега што може да се перат и потопло/пароброд. Повеќенаменски високо одделение - крпите Tok -La се чисти бели брзи суви потни крпи за теретана. Висок квалитет прави одлични партали за пот за вежбање мажи и жени. Употреба за вежбање, пакет од 2 може да се користи за тенис, кошарка, трчање, јога дури и бања, масажа, лице, сушење по туш, покривање на опрема за теретана, кревет за столб, покривање на стол за автомобили. Вештачки крпи за пот. Екстремно издржлив и жеден - 500 GSM ги прават овие лесни, но тешки крпи совршени и за жени и за машка салата или за домашно вежбање. Овие жедни крпи се двојно зашиени на рабовите со дополнителни влакна за чувствителна кожа. Хипоалергичен органски памук е силен и траен- изгледа и се чувствува добро, без пластично чувство. Спортска крпа за перење машина. Мека и ткаенина за дишење - Овие тренинзи се направени од памук, природно влакно. Нема пластично чувство. Исто како и вашата кожа, овие крпи дишат лесно. Висока апсорпција, овие крпи за вежбање апсорбираат 5x тежина на водата и стануваат крпи за вратот за ладење во мраз вода.