30 пакувања за чистење на микрофибер за чистење, очила за чистење на леќи за чистење леќи за чистење на леќи за очила за очила за екранот iPad iphone за очила за мобилен те?
  • Неодамнешно

30 пакувања за чистење на микрофибер за чистење, очила за чистење на леќи за чистење леќи за чистење на леќи за очила за очила за екранот iPad

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висок квалитет на материјал】 Направен од високо квалитетен микрофибер материјал со засилена мекост, лесно може да ги елиминира маслото, прашината, нечистотијата и отпечатоците од прстите без да остави ленти, гребнатини, ознаки и влакна 【Опсег на апликација】 Очила, леќи, мобилни телефони, екрани, телескоп леќи, компјутерски екрани, производи за прикажување на ЛЦД, накит и часовници може да се исчистат со крпи за чистење на микрофибер, без разлика дали е фино прашина или ознаки за отпечатоци, со употреба на крпи за чистење на микрофибер е несомнено најдобриот избор. 【Лесно за носење】 многу меко, може да се преклопи, може да се постави во кутијата за очила, може да биде паричник, џеб. 【Повторно користење】 Порака, дамките можат лесно да се измиваат со детергент за сапун или алишта, брзо сушење, многу издржливо. 【Исклучителен дизајн】 Работ на засилениот дизајн, за да се намали абењето и солза, местото за бришење може да игра заштитна улога. 【Висок квалитет на материјал】 Направен од високо квалитетен микрофибер материјал со засилена мекост, лесно може да ги елиминира маслото, прашината, нечистотијата и отпечатоците од прстите без да остави ленти, гребнатини, ознаки и влакна. 【Опсег на апликација】 Очила, леќи, мобилни телефони, екрани, телескоп леќи, компјутерски екрани, производи за прикажување на ЛЦД, накит и часовници може да се исчистат со крпи за чистење на микрофибер, без разлика дали е фино прашина или ознаки за отпечатоци, со употреба на крпи за чистење на микрофибер е несомнено најдобриот избор.