15 парчиња Лепливи Закрпи За Очи, Безбедно Нежно Блокирање На Светлината Третман За Дишење Закрпи За Очи За Деца Девојчиња Момчиња, Подлога За Лепенки За Очи За Амбл?
  • Неодамнешно

15 парчиња Лепливи Закрпи За Очи, Безбедно Нежно Блокирање На Светлината Третман За Дишење Закрпи За Очи За Деца Девојчиња Момчиња, Подлога

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Мек Материјал Што дише] закрпи За Очи се направени од неткаен материјал, меки и дишат, нежни за кожата Детските закрпи за очи се безбедни за кожата и без латекс, така што ќе можете да ги користите со доверба. [Светлосно Блокирање] закрпите за Очи имаат специјална влошка за заштита од светлина што обезбедува максимална заштита од светлина. [15 Парчиња] лепливите закрпи за очи се за еднократна употреба и содржат 15 парчиња во кутија, доволно за да ги користите. [Опсег На Примена] закрпите за очите на видот се погодни за третман на амблиопија или страбизам. [Мек Материјал Што дише] закрпи За Очи се направени од неткаен материјал, меки и дишат, нежни за кожата. Детските закрпи за очи се безбедни за кожата и без латекс, така што ќе можете да ги користите со доверба. [Светлосно Блокирање] закрпите за Очи имаат специјална влошка за заштита од светлина што обезбедува максимална заштита од светлина. [15 Парчиња] лепливите закрпи за очи се за еднократна употреба и содржат 15 парчиња во кутија, доволно за да ги користите. [Опсег На Примена] закрпите за очите на видот се погодни за третман на амблиопија или страбизам. [Мек Материјал Што дише] закрпи За Очи се направени од неткаен материјал, меки и дишат, нежни за кожата.

Item Type:
Adhesive Eye Patches
Material:
ABS
Quantity:
15
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 Box x Adhesive Eye Patches(15pcs) :