ИГРОТЕКИ ЗА Миленичиња ERОЛУ, Безбедносна Порта За Бебиња, Ограда За Миленичиња Под Притисок Автоматско Затворање На Безбедносни Огради За Деца Скали Порта 90° Двон?
  • Неодамнешно

ИГРОТЕКИ ЗА Миленичиња ERОЛУ, Безбедносна Порта За Бебиња, Ограда За Миленичиња Под Притисок Автоматско Затворање На Безбедносни Огради

DEN 1464.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автоматско Затворање На Портата/Лесно Ракување : Со Специфична Шарка за Автоматско Затворање Откако Ќе Се Отвори Помалку од 90° и Портата Ќе се Затвори, Агол На Отворање Повеќе Од 90°, Ќе Се Држи-Отворена. Замавна во Двете Насоки За Лесно Ракување. Вклопување на притисокот : Безбедносната Порта е Фиксирана Со Четири Завртки за Прицврстување Со Притисок, Тоа Значи Дека Не Се Потребни Ниту Дупчење ниту Завртки; Не Остава Трага Откако Ќе се Отстрани. Безбедносна Брава отпорна на деца : Двојната Безбедносна Брава Ги Спречува Децата да Ја Отворат Вратата; Возрасните Можат Да Ја Отворат Со Едната Рака Само Во Двете Насоки, Оставајќи Ја Едната Рака Слободна за Малото Богатство. Безбеден / Беспрекорен Дизајн : Цврстата И Тешка Метална И Дрвена Конструкција Може да Одбрани До 100 Фунти Удари. Правилното Растојание помеѓу Вертикалните Шипки Може Да Ги Спречи Вашите Бебиња и Миленичиња да Се Исцедат Или Да Ги Фатат Главите. Широка Компатибилност : Со Прилагодлива Завртка, Лесната Прошетка низ Портата Е Совршена За Вратите, Ходниците, Дното на Скалите, Кујните, Просториите за Перење, Спалните Соби и Игротеките. Портата Може Брзо Да се Отстрани Од Отворот за Лесно Складирање. Карактеристики : Изработени Од Материјал, Стабилни и Издржливи за Долгорочна Употреба.Голем Дизајн На Безбедносна Брава, Осигурајте се Дека Безбедноста На Вашето Дете, Не Можете Лесно Да ја Отворите Вратата.