Алипис 2 парчиња Кутии Тегла За Складирање Закуски Контејнер За Закуски За Патување Организатор За Складирање Шишиња За Бебиња Диспензерот За Житни култури За Дец?
  • Неодамнешно

Алипис 2 парчиња Кутии Тегла За Складирање Закуски Контејнер За Закуски За Патување Организатор За Складирање Шишиња За Бебиња Диспензерот

DEN 1083.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Контејнери За Закуски За Мали деца : капакот е запечатен, кој е безбеден, хигиенски и има подобри перформанси на запечатување Дозер за чај : дизајнот е привлечен, исклучителен и елегантен, погоден за чување храна. Јасен Контејнер : Дозер За Бебешко Млеко Во Прав Широко за складирање на мали додатоци за ракотворби, како што се зачини, бонбони, ореви, подароци за забави и така натаму. Додатоци за бебиња За Мали Деца : Контејнер За Формула За Патување, овој производ има одлична изработка, мазна површина и добра текстура. Транспарентна Тегла За Складирање : Широко за чување мали додатоци за ракотворби како што се зачини, бонбони, ореви, подароци за забави и така натаму. Пакетот Вклучува 2 х Кутии За Складирање Карактеристики-може слободно да биде како прекрасен пејзаж, едноставна, удобна И уредна Кутија за Складирање во Домаќинството. - Боја : Кутија За Складирање На Транспарентност-Грациозни линии, премиум материјал за МИЛЕНИЧИЊА, споделете со вашите пријатели како Кутија за Складирање на подароци За складирање. - Овој сад за запечатување е изработен од материјали ЗА МИЛЕНИЧИЊА од висока класа, издржлива И Еднократно Складирана Тегла за Складирање. - Цврсто запечатениот капак може ефикасно да ја спречи влагата за време на складирањето и да го одржува вкусот На Транспарентната Кутија за Складирање храна.