Тојвијан 4 парчиња Вилушка За Виткање Лажица Бебешки Костум За Бебиња Прибор За Јадење Костум За Деца Лажица За Бебиња Сет За Бебиња Лажица За Бебиња Комплет За Вил?
  • Неодамнешно

Тојвијан 4 парчиња Вилушка За Виткање Лажица Бебешки Костум За Бебиња Прибор За Јадење Костум За Деца Лажица За Бебиња Сет За

DEN 752.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДЕТСКИ ЛАЖИЦИ додека вашето бебе се храни, тие развиваат фина и груба моторна вештина Бебешка ЛАЖИЦАLESОНОМСКИ обликуваните рачки им помагаат на бебињата да научат да се хранат. БЕБЕШКИ СЕТ дизајниран е според начинот на кој бебето држи лажица, што го скратува растојанието за хранење и го олеснува самохранењето на бебињата. КОСТУМ за МАЛИ деца користи еден од најдобрите производи за бебиња за купување за нови родители и нивните малечки. ВИЛУШКА за ОБУКА ЗА БЕБИЊА Погоден За малите деца да го користат како прв прибор, што не би ја повредило малата нежна уста и малите раце на бебето. Пакетот Вклучува 2 x вилушки 2 x Лажици Карактеристики-Големина : 14,50 X3, 00 X1, 00cm/5, 70 X1, 18 X0, 39 во вилушка за храна за бебиња. - Материјал : пп, вилушка за прибор за бебиња-рачките Во Ergономска форма им помагаат на бебињата да научат да се хранат со бебешка лажица. - Како што вашето бебе се хранат, тие развиваат фини и бруто моторни вештини бебе лажица во собата. - Поттикнете самохранење со оваа лажица за хранење бебиња и вилушка поставена бебешка вилушка. - Нашите кратки и свиткливи рачки се дизајнирани имајќи ги предвид малите раце, лесни за фаќање и користење комплет за прибор за јадење за бебиња.