21-ви Роденденски Подароци За Нејзиното Ќебе, Подароци за 21-Годишни Девојчиња Женски, 21-ви Роденденски Украси За Девојчиња, 21-Годишни Роденденски Подароци За Девојч?
  • Неодамнешно

21-ви Роденденски Подароци За Нејзиното Ќебе, Подароци за 21-Годишни Девојчиња Женски, 21-ви Роденденски Украси За Девојчиња, 21-Годишни Роденденски

DEN 318.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАТЕРИЈАЛ : Фланелен Ќебе, Супер Мек, Дише Поудобно И Топло, Лесен и Издржлив, Без Влакненца, Против пилинг, Против брчки, Без Паѓање Итн ПОДАРОЦИ ЗА 21 РОДЕНДЕН : Роденденски Подароци за Сестри, Браќа, Пријатели, Ќерки, Внуки, Синови, Внуци, Момчиња и Девојчиња.Ова Меко И Удобно Ќебе За Фрлање не Само што Носи Топлина, Туку и носи Чувство на Насмевка, Храброст и Љубов. Ќебето е Таков Уникатен Подарок Како Дневен Потсетник Дека Таа е Посебна и Како се Чувствувате За Неа. СОВРШЕН ПОДАРОК : Специјалното Комеморативно Ќебе е Совршен Роденденски Подарок за 21-годишно Девојче од Тато, Мама, Сестра, Брат, Баба, Најдобри Пријатели. Може Да се Користи И како Роденденска Забава, Божиќ, Новогодишен Ден, Подарок За Денот на Благодарноста за Да Им Донесе Топлина На Семејството и Пријателите. ПРИМЕНЛИВИ СЦЕНАРИЈА : Може да се Користи Како Ќебе за Дремка, Климатизирано Ќебе за Одмор, Читање, Играње Компјутер и Да Бидете Вашиот Најинтимен Партнер. Погоден за Лежење На Кревет, Тросед, Автомобил и Канцеларија, Кампување За Патување. Одличен е И За Семејни Активности на Отворено, Спорт и Плажа. ГОЛЕМИНА И НЕГА : Ова Плишано 21-Годишно Роденденско Ќебе Од Големина На Мајка : 130€150cm (50" € 60"). Нежно Измијте ја машината Со Ладна Вода, Брза Боја, Потоа Исушете Ја На Воздух или Исушете ја На Тивок Оган. Не Избелувајте, Железо Или Хемиско Чистење. МАТЕРИЈАЛ : Фланелен Ќебе, Супер Мек, Дише Поудобно И Топло, Лесен и Издржлив, Без Влакненца, Против пилинг, Против брчки, Без Паѓање Итн. ПОДАРОЦИ ЗА 21 РОДЕНДЕН : Роденденски Подароци за Сестри, Браќа, Пријатели, Ќерки, Внуки, Синови, Внуци, Момчиња и Девојчиња.Ова Меко И Удобно Ќебе За Фрлање не Само што Носи Топлина, Туку и носи Чувство на Насмевка, Храброст и Љубов.