Сет на алатка за поправка на вентилот за гуми во гума, 14 парчиња, 1 молив под притисок на гумите, алатка за вентил од 4-1, 4 јадра на месинг вентили, 4 капачиња од алумини?
  • Неодамнешно

Сет на алатка за поправка на вентилот за гуми во гума, 14 парчиња, 1 молив под притисок на гумите, алатка за вентил од 4-1, 4 јадра на

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сет на алатки за економски вентили- 14 компјутери Помага при отстранување на јадрата на вентилот. Се состои од четири вентили јадра за да ги заменат оние што се отстрануваат при работењето. Компактен и едноставен дизајн, лесен за носење и употреба. Инсталирајте и отстранете ги јадрата на вентилите за гуми ефикасно и ефикасно. Може да се користи за отстранување или инсталирање на јадрото на вентилот за гуми, да се поправи навојката на вентилот за гуми, да се крвари воздухот, да се отстранат мали камења на гумата. Сет на алатки за економски вентили- 14 компјутери. Помага при отстранување на јадрата на вентилот. Се состои од четири вентили јадра за да ги заменат оние што се отстрануваат при работењето. Компактен и едноставен дизајн, лесен за носење и употреба. Инсталирајте и отстранете ги јадрата на вентилите за гуми ефикасно и ефикасно. Може да се користи за отстранување или инсталирање на јадрото на вентилот за гуми, да се поправи навојката на вентилот за гуми, да се крвари воздухот, да се отстранат мали камења на гумата.