Четки За тоалет Четка За Тоалет И Држач За Четка За Тоалет Со Држач Поставена Мека Тпр Силиконска Четка Глава За Чистење На Тоалет Монтирана На Ѕид Кутија За Склади?
  • Неодамнешно

Четки За тоалет Четка За Тоалет И Држач За Четка За Тоалет Со Држач Поставена Мека Тпр Силиконска Четка Глава За Чистење На Тоалет

DEN 736.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заслужувате удобна и чиста четка и држач за тоалет Четката седи во сопствениот држач кога не се користи за дискретно складирање; Ако просторот на плакарот или кабинетот е ограничен, држачот ја држи главата на четката надвор од видното поле. Навива уредно покрај тоалетот; се спротивставува на секојдневната употреба. Карактеристика : Модерен Стил, Тпр Четка Глава,Одвојлив дизајн, Лесен за чистење. Издржлив : Нашата Четка за Тоалет е издржлива и лесна за чистење по употреба. Без скршени влакна, без коса и други валкани работи заплеткани. Полесно за чистење на мртвиот агол : Нашата Четка за Тоалет не е само цврста, туку и со подобра цврстина. Главата на четката што може да се свитка е во состојба да ги исчисти сите области во тоалетот, особено жлебовите. Монтиран на ѕид Ако просторот на плакарот или кабинетот е ограничен, држачот ја држи главата на четката надвор од видното поле. Навива уредно покрај тоалетот; се спротивставува на секојдневната употреба. Карактеристика : Модерен Стил, Тпр Четка Глава,Одвојлив дизајн, Лесен за чистење.